Wie zijn wij

Welkom bij FOAF (First of all friends). de perfecte keuze voor een avond vol entertainment en feestvreugde! Onze energieke en veelzijdige feestband brengt de beste hits uit verschillende genres tot leven en zorgt voor een avond vol dansen, zingen en plezier. Wij zijn een groep vrienden die hun passie voor muziek en vriendschap met het publiek delen. Onze optredens zijn interactief, enthousiast en vol positieve energie. Het is alsof je deel uitmaakt van ons feestje en wij willen dat je je bij ons thuis voelt. Maar dat is nog niet alles! FOAF biedt ook DJ Fernando aan voor de ultieme feestervaring. Onze ervaren en veelzijdige DJ draait de beste hits van verschillende genres en weet de dansvloer vol te houden. Met FOAF en DJ Fernando heb je alles wat je nodig hebt om jouw evenement tot een groot succes te maken. Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of een ander evenement organiseert, FOAF en DJ Fernando zorgen voor de perfecte sfeer. Onze ervaring en aanpasbaarheid zorgen ervoor dat wij elk publiek weten te vermaken en elk evenement tot een groot succes maken. Dus waar wacht je nog op? Boek FOAF met DJ Fernando nu en ervaar zelf waarom wij de ultieme feestband zijn!
Heidi van Damme

ZangHeidi van Damme

Volgens mij kwam ik zingend ter wereld !!!…..maar pas zo’n 30 jaar later ging ik voor het eerst met knikkende knieen het podium op,bij het 40 jarige huwelijksfeest van mijn ouders,gestimuleerd door mijn muzikale oom Jan.Man man wat was ik nerveus om voor heel mijn familie,gelukkig wel samen met Steve op gitaar,een paar liedjes ten gehoren te brengen.Al bij dat aller eerste liedje was ik er van overtuigd dat het dàt was wat ik wilde,optreden voor publiek en wat is er mooier als je dat samen met je man kunt realiseren.Naast “First of all Friends” vormen wij samen ook nog een akoestisch duo genaamd “Balance” kortom voor mij geldt “een dag niet gezongen is een dag niet geleefd”

Samen hebben we 3 kinderen die alle 3 op hun eigen manier bezig zijn met muziek,heerlijk om onze passie over te mogen dragen aan onze kroost.

https://www.firstofallfriends.nl/wp-content/uploads/2023/01/Steve_PNG_ZW.png

GitaarSteve van Damme

Muziek betekend voor mij gezelligheid en nog mooier is het om andere mensen die gezelligheid te bieden.Ik speel al van af mijn 7de jaar gitaar,wat me bij gebracht is door mijn oudere broers en neven.Basgitaar spelen heb ik mezelf aangeleerd. Op verjaardagen etc. wordt mij vaak een gitaar in m’n handen gedrukt en wordt Heidi verzocht daarbij te zingen dan is het tot in de late (of vroege) uurtjes altijd erg gezellig. In 2016 zijn wij verhuisd van Bloemenoord naar Besoyen waar we achter ons huis de mogelijkheid hadden om een eigen muziekruimte te kunnen realiseren waar we ongestoord muziek kunnen maken en wat voor onze kinderen inmiddels ook een fijne plek is geworden om te “chillen”. Ik geniet ervan om samen met mijn vrouw dezelfde hobby te hebben en dat samen met heel veel plezier uit te kunnen voeren.

https://www.firstofallfriends.nl/wp-content/uploads/2023/01/Marcel_PNG_ZW.png

DrumMarcel Kogels

Ik wil mezelf even voorstellen, mijn naam is Marcel “ Dun bullet” Kogels. Ik ben 47 jaar en heb sinds 8 jaar een relatie met Monique.

Ik heb 2 jongens en sinds mijn relatie met Monique ook 2 bonus dochters.

Ik ben een echte “ borkse”, en woon sinds 7 jaar weer in Waalwijk waar ik het enorm naar mijn zin heb.

Door de voetbalclub RWB heb ik de andere bandleden beter leren kennen.

Wat toen begon met muziek maken is uitgegroeid tot een kei gave vriendenband “First of all friends”. Waar ik super trots op ben!

https://www.firstofallfriends.nl/wp-content/uploads/2021/12/Marella.png

BasgitaarMarella Ijpelaar

Ik ben Marella IJpelaar, geboren en wonend in Waalwijk. In het dagelijks leven ontzorg en ondersteun ik als directie assistent het hoger management. Maar in mijn vrije tijd speel ik graag de bas in combinatie met (backing) vocals. Bandervaring heb ik opgedaan bij diverse bandjes waaronder ook enkele jaren in een vrouwenband. Begin september 2021 ben ik gevraagd om van deze geweldig leuke band ‘First of all Friends’ deel uit te komen maken. Wat ik overigens een hele eer vind! Bovendien was er meteen een wederzijdse ‘klik’ en voelde ik me daardoor gelijk bij deze band thuis!

Vanaf mijn 6-jarige leeftijd ben ik al muzikaal actief. Aanvankelijk ben ik door mijn ouders die met de familie IJpelaar een blaaskapel hadden opgericht geïnfecteerd met het muziekvirus. Daarvoor ben ik ze overigens nog steeds heel dankbaar! Muziek maken zit dus in mijn bloed. Ik ben gestart met blaasinstrumenten o.a. klarinet, alt-sax en schuiftrombone. Ik heb daarbij gespeeld in een blaaskapel die vooral tijdens carnaval heel actief was en daarnaast bij een drumfanfare die zowel nationaal als internationaal optredens verzorgde.

Echter sinds september 2013 heb ik mijn blaasinstrumenten verruild tegen een basgitaar. Vijf baslessen en zes nummers verder stond ik al op een podium én dat smaakte naar meer!
Overigens speel ik naast First of all Friends eveneens in een akoestisch muzikaal duo ‘It takes 2’. Kortom, muziek maken is mijn passie en gelukkig heb ik het voorrecht gehad daarvan mijn hobby te mogen maken!

https://www.firstofallfriends.nl/wp-content/uploads/2020/03/Robert-de-kloe.png

Gitaar / ZangRobert de Kloe

Mijn naam is Robert de Kloe en mijn hele leven lang woon ik al in Waalwijk, geboren en getogen dus. Ik ben getrouwd met marjolein en heb 2 kinderen, Jordi  en Jarno. In het dagelijks leven ben ik werkvoorbereider bij een metaal bedrijf. Mijn hobby is muziek maken en sinds 2 jaar (2018) hebben we onze band First of all friends opgericht, hier haal ik heel veel energie en plezier uit. Zelf speel ik akoestische gitaar en zing ook nog een paar nummers. Zowel bij de wekelijkse repetities als bij onze optredens geniet ik met volle teugen dat ik hier deel van mag uitmaken. Ik hoop jullie snel te zien bij een van onze volgende optredens of gewoon in het dagelijks leven.

ToetsenIta Ceuleers

Hi,

Ik ben Ita Ceuleers de “jongste”aanwinst van FOAF.

Ik ben getrouwd en moeder van 3 mooie dochters en oma van 2 prachtige kleinkinderen.

Muziek is een krachtige uitingsvorm van emotie en daardoor erg belangrijk voor mij

en ik denk voor de meeste mensen.

Muziek maken doe ik vanaf de basis school en vanaf de pubertijd werd het meer luisteren.

Sinds een aantal jaren heb ik het muziek maken weer opgepakt en speel nu bij deze geweldige band de toetsen.

Ik wens je veel plezier bij onze optredens

Fernando Morales

DJ | GeluidstechnicusFernando Morales

Mijn naam is Fernando Morales en als geboren Rotterdammer, circa 20 jaar geleden naar Waalwijk verhuist.
Zo ver ik me kan herinneren was in mijn vroege jeugd muziek al erg belangrijk voor mij.
Als de Benjamin van een gezin van 5 kreeg ik van elke broer of zus wel iets mee van hun muzikale voorkeuren.
Dat ging van caribisch naar soul en van reggae naar rock, van disco naar pop en echt alles wat daar nog tussen zit.
Muziek is emotie, muziek verbind, muziek is sfeer bepalend dat is wel duidelijk en dit heeft mij altijd erg geboeid.
Om tijdens mijn studie in Rotterdam wat extra centjes te verdienen speelde ik als (vinyl) DJ op feesten en soms ook in clubs.
Wel altijd als een uit de hand gelopen hobby, had ik toen maar beter geweten 😉
Jaren later ben ik nu als geluidsman en DJ lid van de band First of all friends.
Alhoewel ik zelf helaas geen instrument bespeel is het continu streven naar een optimale geluidskwaliteit, essentieel tijdens onze optredens maar belangrijker eigenlijk nog voor ons publiek.
De combinatie van mijn brede muziekkennis en muzieksmaak helpt het wel om tijdens de breaks of na het optreden om de sfeer er in te houden.
01234567890
Bandleden
First of all Friends
+- 0123456789001234567890
Nummers
In ons repertoire
0123456789001234567890
Optredens
Tot Heden

Op de hoogte blijven